REFRESH

WHAT WE DO

RÅDGIVNING // FORLØB


Konmari Metoden inspirerer i dag verden over mennesker til at få mere organisering ind i hverdagen og il at få ryddet op i deres boliger.

Det handler ikke kun om oprydning, men også om gennem oprydning at få idé om hvilke ting og oplevelser der skaber glæde i livet. Glæde og overskud er essensen i KonMari Metoden #sparkjoy

Vi tilbyder rådgivning & forløb i KonMari Metoden. Vi får styr på dine ting, og du får ro i hovedet og frigivet tid til alle de projekter, du drømmer om at bruge din tid på. 
Nej, alt skal ikke smides ud, kun de ting der fylder og ikke #sparkerjoy

 

Rådgivning, 1 lektion m/ gennemgang + opstart i KonMari Metoden 
Pris inkl. moms kr. 2.000 

Forløb, 5 lektioner m/ gennemgang + opstart + coaching i alle kategorier
Pris inkl. moms kr. 9.000  


VORES KUNDER ANBEFALER


"...Jeg skulle jo bare rydde op. Men det hele virkede uoverskueligt. Med KonMari metoden, brugte Line et værktøj, der hjælper med at komme systematisk og struktureret igennem oprydningsprocessen. Med hendes hjælp kunne jeg skille mig af med en masse unødige ting.
Udover at vi fik ryddet op, og tingene fik en mere logisk og praktisk plads, blev jeg også mere opmærksom på mine behov. Tiden med Line var nærmest et coachingforløb som ændrede mine vaner.

Samtidig har det altid været en forøjelse og meget behageligt at have Line på besøg. Mange tak Line"
Carsten Merkel


"Mit forløb med KonMari Metoden & Line har givet mig et hjem med mindre rod, samt et overblik over de ting jeg ejer. Jeg har nu et hjem, som kun er fyldt med de ting, som jeg har brug for og som giver mig glæde" 
Rikke Graff

FOREDRAG


Har I set Marie Kondo på netflix, læst hendes bøger eller en af de mange artikler medierne har skrevet de seneste år? 
De har ret. KonMari Metoden kan ændre jeres hverdag - og ikke bare hverdagen, men også jeres liv. 

Forestil jer at komme hjem, efter en lang dag væk fra hjemmet, og bare opleve lykke og haromoni.
Med KonMari Metoden lærer man ikke kun at omgive sig med ting der virkeligt give én glæde. Man kommer til at forstå sig selv bedre, og derigennem hvilket indhold i livet man bør fokusere på. KonMari Metoden starter altid med, at man sætter sig et mål, et fokus og en vision for fremtiden. 


Vi deler med glæde ud af vores erfaringer og tilbyder et foredrag, der går mere i dybden med KonMari Metoden.
Det vil med garanti sætte gang i forandringer i hverdagen - små forandringer, der i sidste ende kan få meget stor betydning for den enkelte. 
 
Vi giver vores viden videre på en engageret og vedkommende måde, hvor deltagerne bliver involveret hele foredraget igennem og med garanti går hjem med et bredere udsyn og lysten til at få ryddet op og organiseret. 


Kontakt os for foredragsmuligheder // pris

UDSNIT AF VORES PROJEKTER // INSTAGRAM

KONTAKT OS

line@moellerboligdesign.dk

 4114 7434

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend